Direktlänk till inlägg 17 oktober 2016
På espressohouse.se kan man som tillval till kaffet välja en delikatessbit på 4g av den mörka sjuttioprocentiga franska chokladen monbana.com. Då det gäller näringsinnehållet ligger kolhydratnivån på 34g varav sockerarter 29g. Fett 39g varav mättat fett 24g per 100 gram.
Förutom socker och kakaomassan på 70% innehåller den också tyvärr emulgeringsmedel SOJAlecitin (E476). En tillsats som livsmedelsindustrin tillsätter för att produkten ska klara hållbarhet och konsistens till slutkund. Det är inga större mängder man sättet i sig, men ändå.
Jag tycker att chokladen har en neutral smak och saknar eftersmak.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 |
|||||||||
|