Direktlänk till inlägg 15 augusti 2016
Rotfrukter sägs vara underskattade inom matlagningen. Jag tycker att rotfrukter tar längre tid att förbereda då de ska skäras i bitar och kokas innan tillagning, de kan ligga rätt länge i kylskåpet innan jag kommer mig för och gör något av dem - Kålrabbin, eller knutkål som rotfrukten också kallas, påminner lite om potatis i konsistens och smak. Bra lchf med lågt kolhydratinnehåll.
Idag fick kålrabbi bli en del av grytan med gul lök, makrillfilé, Barilla tomatsås Classico, broccoli och blomkål. Steker i raps- och olivolja, en klick creme fraiche, remouladsås till de skivade äggen, gul paprika.
Det förväntas att vi använder vår privata utrustning, alltså mobiltelefonerna, till de flesta samhällstjänster idag. Kommunerna använder Heroma självservice där vi registrerar antalet timmar. Igår kom jag inte in på Heroma med BankID. Det är i bö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|