Direktlänk till inlägg 15 augusti 2016
Rotfrukter sägs vara underskattade inom matlagningen. Jag tycker att rotfrukter tar längre tid att förbereda då de ska skäras i bitar och kokas innan tillagning, de kan ligga rätt länge i kylskåpet innan jag kommer mig för och gör något av dem - Kålrabbin, eller knutkål som rotfrukten också kallas, påminner lite om potatis i konsistens och smak. Bra lchf med lågt kolhydratinnehåll.
Idag fick kålrabbi bli en del av grytan med gul lök, makrillfilé, Barilla tomatsås Classico, broccoli och blomkål. Steker i raps- och olivolja, en klick creme fraiche, remouladsås till de skivade äggen, gul paprika.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|