Direktlänk till inlägg 21 april 2017
Hugo Rosa skriver i sin blogg idag om en kvinna som i sin blogg lägger ut en bild när hon äter gifflar och dricker en Pucko till lunch och uttrycker det som "tjänstefel" när hon marknadsför en osund livsstil i tider som dessa när fetma och diabetes 2 är ett större problem än någonsin. - Samtidigt som han uppmanar till:
"Ät näringsrik mat." - Helt rätt.
"Sluta pilla bort kolhydrater och annat på tallriken." - Både rätt och fel.
"Undvik socker." - Helt rätt.
Det går väl att äta en liten bit av giffeln och ta en klunk av Puckon också utan att blodsockret går i taket, det är mängden och frosseriet som är avgörande för hälsan. Att kolhydrater omvandlas till socker i kroppen ser han förmodligen inte här, en bidragande faktor till högt blodsocker och risk för diabetes och fetma.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|