Direktlänk till inlägg 31 januari 2019
För oss som uppskattar det salta och lite bittra som bryter av mot allt det sötade som vi omges av i matväg dagligen, passar de gröna omogna persikorna i saltlag med aningen sötma, alldeles utmärkt. Ett litet tuggmotstånd och man kan även äta kärnan. Smaktestade konserven hemma hos min iranske kompis idag. För svenska smaklökar är det en vanesak, man vänjer sig. Jag tyckar att inlagda grönsaker i saltlag passar utmärkt till kokt varmkorv. Kolhydratinnehållet brukar i regel ligga rätt lågt på den här typen av inläggningar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|