Direktlänk till inlägg 7 september 2017
I dagens Metrotidning står det att i chokladernas förlovade land Schweiz har forskarna i företaget Barry Callebaut tagit fram en fjärde typ av choklad, skriver Independet och The Sun. Senast en ny sorts choklad skapades var 1930 då den vita smaken presenterades på värlsmarknaden. Fram tills nu har vi kunnat äta vit- mörk och mjölkchoklad, enligt företaget. Den nya chokladen heter Ruby efter sin karaktäristiska rosa nyans och fruktiga smak.
www.businesswire.com/news/home/20170905005853/en/80-Years-Intruduction-White-Chocolate-Barry-Callebaut
Tog kyrkfikat med S efter förmiddagens högmässa i Kista församling. Jag hade en kvart kvar av två avgiftsfria timmar i gallerians parkeringshus. Därefter kostar det 55 kronor på varje påbörjad timme, så det kan bli rätt dyra minuter. Deltog...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|